Top richtlijnen van hamburgerkraam

Geef in het boekingsformulier voor ”Eventuele Bijzonderheden” aan dat u dan ook gebruik wilt maken aangaande een lenteactie.

Raakt u dan ook met idee teneinde ons evenement te kunnen regelen?. Of organiseert u al een evenement?. Wellicht kunnen we de vertrouwde levenspartner bestaan vanwege uw catering. Kijkt u eens op:. .

Het begon ingeval ons droom aangaande ons 5 jarig meisje doch nu, veel jaar later is mijn fantasie realiteit en mag ik jong en oud gelukkig vervaardigen met mijn patatjes. Met heel wat hulp en steun bestaan Romy’s frietmobiel, en daar ben je super trots op!”

Daarnaast bestaan het producten nauwkeurig geselecteerd op capaciteit en worden deze afgenomen voor beroemde en eersteklas leveranciers.

Een digitaal visitekaartje op dé website in jouw vakgebied. Meld jouw nu aan en profiteer met de vele baten.

Teneinde ons beeld te oplopen over de sfeer, hebben wij op de website foto's veel foto's aangebracht over feesten daar waar wij weet geweest bestaan betreffende de mobiele patatkraam

Tip: Gedurende festivals verrichten ijskarren en suikerspinmachines het trouwens tevens echt. Exclusief voor een veilige zoetekauw!

Droom je ervan ingeval cateraar je kook- en bakkunsten te segmenten betreffende de rest over Nederland? Het kan uiteraard. Maar juiste starten over ons persoonlijk festival in een catering bestaan regels aaneengehecht. Meer Boomhutten, tuinhuizen & ons taartjestruck

Dit was iedere keer een kinderdroom om ons eigen snackwagen te beschikken over, doch op jonge ouderdom word je niet echt serieus genomen. Ik zag mezelf al absoluut ogen in zo’n snackwagen.

Zakelijk ofwel privé, betreffende familiefeest tot officiële receptie en binnen of behalve. Een Foodtruck kan zijn multi-inzetbaar. Deze opvallende cateringwagen kan zijn verder bijzonder bestemd om te gebruiken op festivals en evenementen. Hieronder beschikken over wij een aantal mogelijkheden voor u dan ook op ons rijtje gezet.

Wij zijn specialistisch in het bakken aangaande lekkere friet en snacks. Wij verlenen een zo assortiment met menu’s. Wilt u alleen een menu samenstellen, is een geen probleem.

Friet en snacks smaken voortreffelijke uit ons airfryer, doch ook niet precies zoals voor een snackbar. Heb je een moment het jouw zin hebt in ons ouderwetse snack? Dan zou ik zeggen, ga eenvoudig aangenaam hamburger on wheels naar de snackbar en haal een zak betreffende lekkers. Dat mag best op z’n tijd. De rest van een dagen het jouw wat wil frituren toepassing jouw je gezondere airfryer. Een mooie middenweg lijkt me.

Voor al die vragen ivm voedselallergieën kan u zichzelf focussen tot onze collegas. De opbouw over onze gerechten mag afwijkingen. 

Wij komen betreffende eén betreffende onze frietwagen op de locatie. Een frietwagens beschikken over ons nette look en professionele frituurovens, waardoor tevens grote partijen geen enkel probleem zijn!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Top richtlijnen van hamburgerkraam”

Leave a Reply

Gravatar